Monday, May 2, 2011

IMBASAN PESTA BUKU

Buku terbaru Mohd Yaakub Mohd Yunus

Seronok melihat kesemua penulis dari Karya Bestari bekerjasama dalam usaha membagunkan masyarakat yang membaca. Bukan setakat membaca tetapi berilmu dan beramal. Terasa sebak di hati apabila melihat kesungguhan mereka dan kegigihan TEAM KARYA BESTARI. Suka duka kami dalam menaikkan peratusan golongan pembaca amat kami kenang sampai bila-bila. Usaha melipat broshure, bersengkang mata mencari idea dan menyiapkan buku dan sebagainya. Memang best walaupun letih tapi kami puas. Best!.. Best sangat-sangat....

Di pesta Buku Antrabangsa merupakan lombong emas ilmu bagi mengetahui sejauh mana golongan pembaca menerima produk kami. Nyata! masih ada tempat di hati pembaca untuk produk kami dan kami merasakan Karya Bestari mampu melangkah dengan lebih jauh. Dengan bilangan kami yang kecil dan kederat yang ada kami yakin kekuatan kami adalah dengan penyatuan hati dan juga titip-titip doa siang dan malam agar ilmu ALLAH ini sampai kepada pembaca. Syukur Alhamdulillah! berkat doa dan kerjasama yang diberikan kepada semua pihak telah membuahkan hasil walaupun bilangannya agak kecil berbanding dengan buku-buku lain namun di hati kami tetap puas apabila melihat pembaca berebut-rebut mendapatkan buku terbaru dan lama kami.

Terima kasih kepada pihak Sinar Harian kerana sudi mengiklankan iklan kami di saat akhir ketika kami benar-benar memerlukan bantuan istimewa untuk pesta buku. TQ so much En. Norden, Zaila dan Khairul Amri. Seterusnya majalah Kumpulan Karangkraf yang banyak membantu mengiklankan iklan kami. Terutama majalah I, I luv Islam dan banyak lagi. Juga kepada team Grup Buku Karangkraf yang teridiri daripada Alaf21, Buku Prima dan Oasis. Tidak terhingga ucapan jutaan terima kasih kepada penaja kami JAKEL, ARIANI, HAJRA, HAJABA, Hotel UitM, Hotel Singgahsana, INTEKMA RESORT, Hi 5, MIX MODA, MPH dan juga AVON. Pembaca amat seronok apabila menerima hadiah dari anda semua. TQ..TQ..TQ Moga hubungan kerjasama ini mendapat keredhaan ALLAH. Salam jumpa lagi ditahun hadapan dengan buku baru kami dan juga penampilan penulis-penulis hebat yang akan muncul seperti bintang. Nantikan mereka!

*Gambar dipetik dari laman web: http://akob73.blogspot.com/

No comments: