Wednesday, January 26, 2011

KARNIVAL KARANGKRAF... Medan santapan minda buat semua!

Pesta buku dan majalah datang lagi! Acara tahunan gilang gemilang ini akan bermula dari 28 - 30 Januari 2011. Luangkanlah sedikit masa dan kunjungi kami dari jam 9.00 pagi - 7.00 malam. Bawalah bersama seisi keluarga dan sahabat handai ke acara tahunan yang dijangkakan meriah ini.

Andai sebelum ini anda tidak berkesempatan berkunjung ke kedai buku untuk mendapatkan produk kami, maka gunakanlah peluang keemasan selama tiga hari ini sebaiknya. Kami di Karangkraf menghargai setiap pengunjung dengan menawarkan potongan harga 20-30% bagi setiap pembelian. Malah, lebih jimat dan berbaloi-baloi lagi jika membeli PAKEJ JIMAT. Konsepnya... `Beli satu.. murah tapi beli pakej LAGIIIII MURAHHH!!!IQRA... Bacalah! Ya... himpunan ratusan buku Alaf, Prima, Oasis n Karya Bestari @Grupbuku Karangkraf menanti anda. Anda minat buku yang bagaimana? Untuk kanak-kanak, remaja, motivasi, islamik, novel, kraf, resipi atau umum? Usah risau.. macam-macam ada! Rambang mata dibuatnya nanti. Pastikan datang awal pagi bagi mengelakkan kesesakan . Insya-ALLAH bakul disediakan bagi yang hendak memborong sakan!

Dan... buat peminat majalah kami, ratusan pilihan majalah untuk semua peringkat usia pasti menggamit hati. Juga, temuilah secara live penulis kesayangan anda dan sertailah segala aktiviti, demo, pertandingan, ceramah selain berpeluang memenangi hadiah menarik yang ditawarkan. Surau yang selesa disediakan di samping pelbagai juadah lazat untuk dinikmati bersama.

Jom... pakat-pakatlah serang kami beramai-ramai okey! Kehadiran anda dinanti dengan tangan dan hati terbuka.

No comments: